Skiën in maart 2012

Het kost wat moeite om Annemieke te overtuigen. Uiteindelijk gaan we dan toch, naar Hinterglemm. Ik reserveer een hotel op 100 meter van de Wiesenegglift. Niet verkeerd. Mooie, net gerenoveerde, badkamer, gedateerde inrichting van de kamer (donkerbruin) en een uitstekend ontbijt.
Het eten in de restaurants is gewoon goed. De skipistes zijn prima, alleen de sneeuw. Ook nu is het veel te warm. Vanaf 13.00 uur is het toch meer waterskien.
De eerste paar dagen weet ik hier absoluut niet mee om te gaan. Ik ben blij als we op heel erg harde sneeuw kunnen skiën. Totdat Annemieke mij zegt dat zij gewoon haar ski’s laat lopen. In de praktijk werkt dat ook bij mij. Weer iets geleerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>