Gerlos, toch maar nooit meer

Het dorp is niet echt spannend, dat wist ik nog. Het skigebied is toch minder. Zodra het maar een beetje waait gaat de skilift naar Zell Am Ziller dicht. Dat gebeurde dus heel vaak. Richting Konigsleiten is wel leuk. Hoewel er massa’s sneeuw is gevallen is de hoge temperatuur niet bevorderlijk voor de kwaliteit van de sneeuw. Jammer dus.
Het uit eten daarentegen is prima. We gaan 6 van de 8 keer naar het restaurant vlakbij de gondel. Prima en absoluut niet duur.
De laatste dag (vrijdag) sneeuwt het gigantisch. Alleen Gerlos is open. Een drukte van jewelste en heeeel weinig zicht. Niet leuk, ik stop na 2 afdalingen.
De reis terug moet tot helemaal beneden in het dal met sneeuwkettingen. Die klepperen trouwens de hele tijd tegen de wieldeksels aan. Achteraf bleek dat we ze niet op stand rijden hadden staan.
De reis terug gaat prima en de boys zijn ruim op tijd terug om oud-nieuw te vieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>