Gerlos, waarom ook alweer…..

Op verzoek van Max rijden we weer ‘s nachts. Echt leuk vind ik dat niet. OK om tussen 5 en 6 uur ‘s morgens te vertrekken, kein Problem. De rit gaat prima hoewel we smerig weer onderweg hebben. Gelukkig geen files. De Gerlosstrasse is dus echt niet sneeuwvrij. IJsplekken op de weg en alleen vast aangereden sneeuw. Gelukkig ligt er veel sneeuw.
De berg op naar ons hotel absoluut geen probleem. Ondanks het flinke pak sneeuw en de toch wel aardige helling geen sneeuwkettingen nodig. Of……..
De laatste 5 tot 1o meter, de parkeerplaats op en we komen ondanks de krachtpatsers Max en Tommy de helling niet op. Dus toch de sneeuwkettingen om. Bizar.
Het hotel ziet er prima uit. De kamers zijn kleiner dan op het internet wordt getoond, och ja.
Max en Tommy willen al de eerste dag gaan skiƫn. Ik ga ook mee. De gondels gaan niet (storing) dus moeten we met de bus naar Konigsleiten.
Foutje dus van mij om te proberen het tempo en het constant blijven gaan van de mannen bij te houden. Jeetje, de eerste dag al in de verzuring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>