Ante ski 2011

Geen typefout. Apres-ski is na het skiën. Ante-ski is voor het skiën. DJ Otzi heeft het liedje ook gezongen: Einen Stern der deinen Namen traegt. Of is het een satelliet die zo heet: Ariane. Niks mis met de naam. De vriendin van Max uit Duitsland. No problemas. Laat ik het kort samenvatten. Max is hyperactief qua sporten. Ariane is het tegenovergestelde.
Ik heb sowieso niet zoveel zin om 3 uur in totaal langer over de rit te doen. Na, wat achteraf blijkt de laatste, logeerpartij bij ons is Max het inactieve een beetje beu. Het gaat dus mis. Ze gaat niet mee want het is uit.
Plan 2, van ons, kun je niet iemand anders vragen? Ideetje: Tommy? Bingo, het wordt Tom wat er ook gebeurd. Want zoonlief gaat toch nog een keer richting Freiburg. De afspraak met Tommy staat echter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>