Skiën Kerstmis 2011

Wel gereserveerd maar nu zonder Britt. Ik had al geroepen voor de sollicitatie:”Ik hoop dat je niet mee kunt gaan op wintersport, want dan heb je de baan”. En nu komt het. Max polst of Ariane dan in haar plaats mee mag gaan. Mijn antwoord:”Dat moet aan de Directie worden voorgelegd”. Hij interpreteert dat als een ja en gaat dat al bespreken met Ariane. Oh, was ik maar duidelijker geweest. Haar meenemen in plaats van Britt, ok. Maar wat betekent dat allemaal. De hotelkamer is betaald. Kein Problem also. Ariane ophalen, ze woont in de buurt van Freiburg, betekent een extra reistijd van zo’n kleine 3 uur. Ja hallo daar heb ik dus geen zin in. Wordt vervolgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>