9 november 2011

Britt is jarig. Alleen ze zit nu in Amersfoort. Annemieke en ik gaan als verrassing haar bezoeken. Ik heb een kamer geboekt in hetzelfde pension als Britt en Annemieke komt vanuit Haarlem. We verstoppen ons achter auto’s op het parkeerterrein tegenover Calco. Spannend! De verrassing is meer dan geslaagd. Het enige risico zat hem in de reservering van het pension. Leve de (ex) buitenlanders. Die man had namelijk aan Britt verteld dat er in die week nog iemand uit Limburg zou komen. Uit Greleen, zo sprak hij namelijk Heerlen uit. We gaan lekker naar een Italiaan. Missie geslaagd. Overigens Britt is dolenthousiast, ze gaat als een trein, maar dan zonder vertraging. Ze is een TGV bij Calco.

Binnen no-time kent ze een heleboel medewerkers van Calco en die kennen haar dus ook. De uitspraak van haar: “Roken is dan wel ongezond maar wel een van de meest sociale activiteiten”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>