Britt

Britt begint per 1 november bij Calco-IT. Na een jaar lang zoeken en solliciteren eindelijk een baan. Ze wordt bij Calco, in Amersfoort opgeleid in een van de vele richtingen van de ICT. Na het voltooien van die Masterclass zal ze worden geplaatst bij de SVB in Amstelveen. Lekker dicht bij mijn kantoor in Amsterdam-Zuid (zo’n 10 minuutjes inclusief lopen en lijn 5).

Zoals vaker had ik weer eens lopen zoeken op internet en was heel toevallig (?) op de link gestoot. Kortom, Britt solliciteerde, maakte een supertest, twee heel goede gesprekken en toen was er de baan. Per 1 november in Amersfoort, pension betaald door Calco. De reis van en naar Amersfoort wordt ook betaald plus avondeten en consumpties. Zodra ze geplaatst wordt bij de SVB kan ze kiezen uit een lease-auto of een OV-jaarkaart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>