Apple

Sinds vrijdag 12 december heb ik een iMac. Groot scherm, super processor 3,06 Mhz, 4 Gb geheugen en 750 Gb harde schijf. Qua ontwerp klasse, zo mooi. Een kabel voor de stroom, dat is het. Samen met een bluetooth toetsenbord en muis…..

Samen met mijn MacBook (13 inch versie, alu) kan ik dan nu een draadloos netwerk met behulp van het onderdeel Airport Express (met Airtunes) kan ik nu mijn eigen draadloos Apple netwerk opzetten. Ik ben nooit zo’n fan geweest van Apple. Dat kwam dan voornamelijk door de dwingende software iTunes. Sinds mijn MacBook ben ik echter helemaal om. De apparatuur is wel wat duurder. Het wordt echter allemaal geleverd met ontzettend veel software. Alles start zeer snel op en je kunt dus veel eerder aan de slag dan met een windows-pc (tenminste tot nu toe). Het grootste plus zijn de beide beeldschermen. Ontzettende goed beeld.

Straks wil ik ook de stereo op de Airport aansluiten en dan via de pc de muziek aansturen!

Wintersport

Dit jaar geen zorgen over de sneeuw. Er ligt heel veel in St. Anton (halve meter in het dorp). De nul graad grens ligt behoorlijk laag (zo rond de 900 meter). De ondergrond zal dus goed koud zijn wat natuurlijk de kwaliteit ten goede zal komen.

Aanstaande dinsdag skibox en dakdragers ophalen. Vanaf nu huren we nl die spullen. Onze skibox was te klein en neemt ook nog eens veel ruimte in beslag in de garage. ben benieuwd hoe dat allemaal bevalt.